Позив члановима УКПС

Позив члановима УКПС
23/12/2022

Поштоване колегинице и колеге,

Удружење књижевних преводилаца поставило је нови сајт на новом домену https://www.ukps.rs/

На сајту се налази списак чланова УКПС, али намера Управног одбора је да се списак претвори у базу података с могућношћу претраживања. Због тога позивамо све чланове УКПС који желе да се основни подаци о њима нађу у бази података да пошаљу Секретаријату УКПС одговоре на неколико питања у наставку.

1, Име и презиме:

2. Имејл адреса:

3. С ког или с којих језика преводите:

4. На који или на које језике преводите:

5. Превођењем које или којих области се бавите:

    проза –

    поезија –

    хуманистика –

    драма –

    дечја књижевност –

Молимо да на прва четири питања одговорите уписивањем податка после двотачке, а на пето одговорите тако што ћете после црте уписати ДА уколико се бавите превођењем наведене области.

Молимо вас да одговоре унесете ћирилицом. Податке немојте слати на reply већ у посебном мејлу на адресу ukps@ukps.rs. Позив је послат свим члановима и, како бисмо били сигурни да се ваш одговор неће загубити, потребно је да буде послат у виду посебног мејла.

Овај позив ће бити упућен члановима УКПС и преко сајта УКПС и преко странице УКПС на ФБ.

Неке адресе са мејлинг листе којом располаже УКПС нису активне, а њихови власници нису доставили Удружењу нове. Стога молимо колеге, уколико познају чланове УКПС који су променили адресу а нису обавестили Удружење. али желе да се нађу у бази података, да се јаве Удружењу и пошаљу своје нове адресе.

Молимо чланове УКПС који су заинтересовани да се њихови подаци нађу у бази података да одговоре на питања пошаљу до 15. јануара 2023. године.

С поштовањем, Секретаријат УКПС

Календар догађаја