Годишњица рођења Бранимира Живојиновића

Годишњица рођења Бранимира Живојиновића
13/06/2023

U subotu, 10. juna u 13. časova u prostorijama UKPS u Francuskoj 7 prvi put je obeležena godišnjica rođenja našeg velikog prevodioca i jednog od osnivača UKPS, Branimira Živojinovića. Nakon odluke da počnemo da obeležavamo ovaj datum, pomislili smo kako bi možda upravo to bilo najbolja prilika da okupimo i upoznamo naše nove članove, koji su tokom prethodne godine primljeni u Udruženje, da se družimo i u prijatnoj atmosferi odgovorimo na neka njihova pitanja.

Kako smo se ove godine prvi put okupili na ovaj dan, na druženje smo pozvali sve kolege primljene u Udruženje od 2020. godine do danas. Bilo je lepo videti nova lica, čuti njihove utiske u dosadašnjem iskustvu sa nama, razjasniti neke nedoumice i kao i uvek kada se prevodioci okupe bilo kojim povodom, ćaskati o prevođenju.

Nadamo se da smo time započeli jednu novu, lepu tradiciju i otvorili vrata budućim druženjima, a naše nove kolege obećale su da će dogodine na isti dan zajedno sa nama poželeti dobrodošlicu kolegama koje će tek biti primljene.

Календар догађаја